Logg inn

Malmin's utvalgte pølser med frisk quinoasalat


1 voksen

1 pk Quinoablanding
1 Plomme (evt. fersken)
1 pk Salatblanding á 50g
1/2 pk Reddik
1 pk Rosiner
1 ss Olivenolje (B)
1 pk Assorterte pølser fra Malmin & Orre
1 ss Stekeolje (B)

Fremgangsmåte

Kok quinoa som anvist på pakken.

Vask og del plommer i to, fjern steinen og kutt i tynne skiver. Skyll salaten og kutt reddik i tynne skiver.

Når quinoaen er ferdig kokt blander du sammen plommer/fersken, reddik, salat og quinoa. Topp med rosiner og en god olivenolje.

Kutt noen tynne skrå snitt i pølsene og stek de i en stekepanne på medium varme med stekeolje til de er gjennomstekt, ca. 3-4 minutter på hver side.

Tips
Har du andre grønnsaker tilgjengelig så er det mye godt som
passer i quinoasalat! Feks. avokado, cherrytomater, vårløk, agurk,
mango, pinjekjerner, valnøtter og lignende.
Pølsene kan grilles om det er ønskelig.

Malmin & Orre er vår største leverandør på kjøtt. Ironisk nok omtales de ofte som Jærens minste pølsemakeri.
De leverer mange fantastisk gode kjøttvarer!