Handlekurv for uke 35 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Kyllingwraps med cashewnøtter og potetstaver


2 voksne og 2 barn

1 pk Matpoteter
3 ss Olivenolje (B)
2/3 ts Salt (B)
2/3 ts Pepper (B)
2/3 ts Karripulver (B)
1 Brokkoli
1 Rødløk
3 pakker Kyllingfilet
1 1/2 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Lefser
1 pk Cashewnøtter
1 pk Salatblanding

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Kutt poteter i staver på ca. 1x2 cm og fordel utover et stekebrett.

Hell over olivenolje, og strø over salt, pepper og karripulver. Bland
lett sammen og stek i ovnen i ca. 25 minutter, til potetstavene er
gyllenbrune.

Grovhakk brokkoli og rødløk. Kutt kyllingen i strimler.

Stek kylling, brokkoli og rødløk i en stekepanne med stekeolje på
medium-høy varme i ca. 8 minutter, til kyllingen er ferdig stekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

Fyll lefsene med kylling, grønnsaker, cashewnøtter og frisk salat og servér.