Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingwraps med cashewnøtter og potetstaver


2 voksne

1 pk Matpoteter
2 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1/2 ts Karripulver (B)
1/2 Brokkoli
1/2 Rødløk
2 pakker Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
Pepper (B)
1 pk Lefser
1 pk Cashewnøtter
1 pk Salatblanding

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Kutt poteter i staver på ca. 1x2 cm og fordel utover et stekebrett.

Hell over olivenolje, og strø over salt, pepper og karripulver. Bland
lett sammen og stek i ovnen i ca. 25 minutter, til potetstavene er
gyllenbrune.

Grovhakk brokkoli og rødløk. Kutt kyllingen i strimler.

Stek kylling, brokkoli og rødløk i en stekepanne med stekeolje på
medium-høy varme i ca. 8 minutter, til kyllingen er ferdig stekt. Bruk
en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig stekt. Smak til med salt
og pepper.

Varm lefsene etter anvisning på pakken.

Fyll lefsene med kylling, grønnsaker, cashewnøtter og frisk salat og
servér.