1 pakke Eggnudler 250g
Vann (B)
Salt (B)
0,5-1 stk Blomkål
1 stk Sjalottløk
1 stk Paprika
1 stk Kål 250g
1.5 ss Stekeolje (B)
2 Kyllingfilet
1.5 ss Stekeolje (B)
1 pakke Sitrongress saus
Kok nudlene som anvist på pakken.
Grovhakk blomkåltoppen og kutt stilken i tynne skiver. Skrell og
finsnitt løken. Vask, rens og finsnitt paprika og kål.
Stek grønnsakene i en glovarm wok- eller stekepanne med stekeolje i ca. 5 minutter. Legg de over på en tallerken. Tørk ut av pannen.
Kutt kyllingen i strimler på ca. 1x4 cm og stek kjøttet, i like varm
panne som grønnsakene, med stekeolje i 3-4 minutter.
Tilsett grønnsakene tilbake i pannen sammen med kjøttet, og bland inn sitrongressausen og nudlene.
Smak til med salt etter behov og servér.