Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingwok med sitrongress, sprø grønnsaker og nudler


2 voksne

1 pakke Eggnudler 250g
Vann (B)
Salt (B)
0,5-1 stk Blomkål
1 stk Sjalottløk
1 stk Paprika
1 stk Kål 250g
1.5 ss Stekeolje (B)
2 Kyllingfilet
1.5 ss Stekeolje (B)
1 pakke Sitrongress saus

Fremgangsmåte

Kok nudlene som anvist på pakken.

Grovhakk blomkåltoppen og kutt stilken i tynne skiver. Skrell og
finsnitt løken. Vask, rens og finsnitt paprika og kål.

Stek grønnsakene i en glovarm wok- eller stekepanne med stekeolje i ca. 5 minutter. Legg de over på en tallerken. Tørk ut av pannen.

Kutt kyllingen i strimler på ca. 1x4 cm og stek kjøttet, i like varm
panne som grønnsakene, med stekeolje i 3-4 minutter.

Tilsett grønnsakene tilbake i pannen sammen med kjøttet, og bland inn sitrongressausen og nudlene.

Smak til med salt etter behov og servér.