Logg inn

Kyllingsnadder


2 voksne

1 pakke Mandelpoteter 400g
Vann (B)
0,5-1 stk Rødløk
1 stk Paprika
1 pakke Aromasopp
Ca. 1 dl Melk (B)
0.33 ts Salt (B)
Smør (B)
1 ss Stekeolje (B)
2 Kyllingfileter
1 ss Stekeolje (B)
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Skrell mandelpotetene, del de i to (eller fire om de er store), og legg de i en kjele. Fyll opp med vann slik at det så vidt dekker. Kok under lokk i ca. 15 minutter til potetene er helt gjennomkokt.

Skrell og kutt løk i tynne skiver.

Vask og del paprika i to. Kutt den så i tynne strimler. Del soppen i
fire.

Når koketiden på potetene er over helles vannet av. Tilsett melk og
rør godt sammen med en ballongvisp. Smak til med salt og smør om ønskelig. Tilsett mer melk etter behov.

Stek grønnsakene i en varm panne med stekeolje i ca. 4 minutter.
Rør godt underveis slik at det ikke brenner seg. Legg  grønnsakene over på en tallerken og tørk ut av pannen med et tørkepapir.

Kutt kyllingen i strimler på ca. 1x4 cm og stek kjøttet med stekeolje
på sterk varme i ca. 3-4 minutter i en wok eller stekepanne. Rør litt
underveis.

Tilsett grønnsakene tilbake i pannen og krydre med salt og pepper.

Server med varm og luftig potetmos.