Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingsalat med pasta og fetaost


2 voksne

1 pk Pastaskruer
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Hvitløk
1/2 Rødløk
2 pakker Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1/2 glass Grønn pesto
2 ss Vann (B)
1 pk Spinat
1/2 pk Fetaost

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skrell hvitløk og rødløk, kutt de i tynne skiver.

Kutt kyllingfilet i strimler. Stek kylling, hvitløk og rødløk i en panne på
høy varme med stekeolje i 4-6 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
Krydre med salt og pepper. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen
er ferdig stekt.

Sil vannet av pastaen og ha den tilbake i kjelen.

Sett kjelen på lav varme og tilsett pesto og vann. Bland sammen.

Ha i spinat, stekt kylling, hvitløk og rødløk. Bland alt godt sammen.

Bryt opp fetaosten i små biter og strø over.