Logg inn

Kyllingsalat med pasta og fetaost


1 voksen

1 pk Pastaskruer
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Hvitløk
1/2 Rødløk
1 pakke Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/3 glass Grønn pesto
2 ss Vann (B)
2/3 pk Spinat
1/2 pk Fetaost

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skrell hvitløk og rødløk, kutt de i tynne skiver.

Kutt kyllingfilet i strimler. Stek kylling, hvitløk og rødløk i en panne på høy varme med stekeolje i 4-6 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig stekt.

Sil vannet av pastaen og ha den tilbake i kjelen.

Sett kjelen på lav varme og tilsett pesto og vann. Bland sammen.

Ha i spinat, stekt kylling, hvitløk og rødløk. Bland alt godt sammen.

Bryt opp fetaosten i små biter og strø over.

Tips:

Er du glad i godt krydret mat kan du krydre kyllingen
med spisskummen og paprikapulver (gjerne røkt).
Ønsker du pastaen ’al dente’ (litt tyggemotstand) lar
du pastaen koke litt kortere. Smak deg frem noen
minutter før den er ferdig kokt (i følge pakken).