Logg inn

Kyllingsalat med pasta og fetaost


1 voksen

1 pk Pastaskruer
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Hvitløk
1/2 Rødløk
1 pakke Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
1/3 glass Grønn pesto
2 ss Vann (B)
2/3 pk Spinat
1/2 pk Fetaost

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Skrell hvitløk og rødløk, kutt de i tynne skiver.

Kutt kyllingfilet i strimler. Stek kylling, hvitløk og rødløk i en panne på høy varme med stekeolje i 4-6 minutter, til kyllingen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig stekt.

Sil vannet av pastaen og ha den tilbake i kjelen.

Sett kjelen på lav varme og tilsett pesto og vann. Bland sammen.

Ha i spinat, stekt kylling, hvitløk og rødløk. Bland alt godt sammen.

Bryt opp fetaosten i små biter og strø over.