Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingsalat med pasta og aprikos


2 voksne

1 pk Pastaskruer
2 pakker Kyllingfilet
1 ss Smør (B)
1 ts Karripulver (B)
1/2 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1 pk Ruccola
1 Rødløk
1 pk Cherrytomat
1 pk Tørket aprikos

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Kutt kyllingen i strimler.

Smelt smør i en stekepanne og la det bli gyllent før du tilsetter
karripulver, salt og pepper. Rør alt godt sammen.

Tilsett kyllingen i stekepannen og stek videre i ca. 10 minutter til
kyllingen er ferdig stekt. Bruk en liten kniv for å sjekke om kyllingen er
ferdig stekt.

Vask ruccola i kaldt vann og rist den tørr.

Skrell og finkutt rødløk, kutt tomater og aprikos i to. Bland dette godt
sammen i en bolle og ha i ruccola, kylling og pasta.

Bland alt godt sammen og servér.