Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingsalat med krutonger, hvite bønner og tomat


2 voksne

2 stk Ciabatta (Oppbevares i kjøleskap)
2 stk Kyllingfilet
2 stk Tomater
1 stk Rødløk
0.25 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
1.5 ss Olivenolje (B)
Bakepapir (B)
1 stk Romanosalat
1 pakke Sukkererter
1 pakke Hermetiske hvite bønner
1 beger Cæsarsalatdressing 100g

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader varmluft.

Kutt brødet og kyllingen i 2x2 cm store terninger og legg de i en bolle.

Vask og grovkutt tomatene. Skrell og finsnitt løken. Bland løk og tomat sammen med kyllingen og brødet og tilsett salt, pepper og olivenolje.

Legg det hele på et stekebrett kledd med bakepapir og stek i ca. 10 minutter til kyllingen er gjennomstekt og brødet er sprøtt.

Vask, tørk og grovkutt salaten. Vask og snitt sukkerertene på langs. Sil laken av bønnene og skyll de raskt.

Legg salat, sukkererter og bønner i en stor bolle. Ha i begeret med dressing og bland alt godt sammen.

Når kyllingen er ferdig stekt helles det hele rett oppi bollen med salat.

Server med en gang slik at krutongene ikke blir myke.