Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingburger med chipotledressing og stekte poteter


2 voksne

Kundens bilder

1 pakke Matpoteter 400g
1 stk Paprika
1 ss Stekeolje (B)
Salt (B)
1 pakke Maiskolber
Vann (B)
1 stk Hjertesalat
2 stk Tomater
2 stk Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
0.25 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
2 stk Grove hamburgerbrød (Oppbevares i kjøleskap)
1 beger Mild chipotledressing 100g

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Vask og kutt potetene i fingertykke staver. Rens og kutt paprika i fingertykke strimler.

Legg potet og paprika i en ildfast form og vend de godt inn med stekeolje. Krydre med et lett dryss salt og sett det hele inn i ovnen. Stek i ca. 25 minutter til potetene er møre.

Del maiskolbene opp i porsjonsstykker og legg de i en kjele. Fyll opp med vann slik at det så vidt dekker og kok opp under lokk. Skru ned varmen og la de stå og trekke under lokk.

Vask og tørk salaten. Riv den opp i biter. Vask og kutt tomat i skiver.

Del hvert kyllingbryst i to på langs slik at du får tynne filetskiver som er raske å steke. Stek kyllingskivene i en stekepanne på sterk varme med stekeolje i 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

Hell vannet av maiskolbene. Del burgerbrødene i to og varm de raskt i ovnen, ca. 1 minutt.

Smør på dressing og legg kylling, salat og tomat lagvis. Server med maiskolber, ovnsbakte poteter og paprika.