Logg inn

Kyllingbryst med fetaost pakket i bacon


2 voksne

Kundens bilder

1 Flaskegresskar
1 Appelsin
1 pk Salvie
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
2 ss Olivenolje (B)
2 pakker Kyllingfilet
1 pk Fetaost
1 pk Bacon i skiver

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.

Skrell og grovkutt gresskaret. Bruk gjerne en kniv og fjern steinene fra kjernen. Skrell og grovkutt appelsin.

Bruk en ildfast form og bland sammen appelsin, gresskar og salvieblader (unngå stilkene). Dryss over salt, pepper og olivenolje. Bland alt godt sammen.

Knus fetaosten med en gaffel. Lag et dypt snitt på langs i hver kyllingfilet. Fyll lommen med fetaost og rull bacon rundt hele fileten.

Legg kyllingen på toppen av grønnsakene og bak i ovn i ca. 30 minutter. Bruk gjerne en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig.

Tips:
Søk etter ”gresskar nettmat” på www.youtube.com om du
ønsker veiledning til hvordan vi skreller gresskaret.
Bruk gjerne tannpirkere til å feste baconet rundt fileten.
Topp gjerne retten med ristede pinjekjerner (rist dem raskt
i en tørr stekepanne.