Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kyllingbryst med fetaost pakket i bacon


2 voksne

1 Flaskegresskar
1 Appelsin
1 pk Salvie
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)
2 ss Olivenolje (B)
2 pakker Kyllingfilet
1 pk Fetaost
1 pk Bacon i skiver

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.

Skrell og grovkutt gresskaret. Bruk gjerne en kniv og fjern steinene fra
kjernen.

Skrell og grovkutt appelsin.

Bruk en ildfast form og bland sammen appelsin, gresskar og
salvieblader (unngå stilkene). Dryss over salt, pepper og olivenolje.
Bland alt godt sammen.

Lag et dypt snitt på langs i hver kyllingfilet. Fyll lommen med fetaost
og rull bacon rundt hele fileten.

Legg kyllingen på toppen av grønnsakene og bak i ovn i ca. 30
minutter. Bruk gjerne en liten kniv for å sjekke om kyllingen er ferdig.