Logg inn

Kylling og penne i fløtecurry


1 voksen

1/3 pk Pasta Pennoni 500g Jacobs
Vann (B)
Salt (B)
1/2 Rødløk
1/2 Paprika
1 pk Kyllingfilet
1 ss Stekeolje (B)
2 ts Curry paste
1/2 dl Melk (B)
1 dl Matfløte
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)

(B) bak en råvare betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare).

Fremgangsmåte

Kok opp ønsket mengde pasta pennoni etter anvisning på pakken.

Grovkutt rødløk og paprika. Kutt kylling i strimler på ca. 1 cm.

Stek rødløk og paprika i en stekepanne med stekeolje på lav-middels varme i ca. 5 minutter.

Tilsett strimlet kylling og curry paste. Stek videre i ca. 5 minutter til.

Tilsett melk og matfløte og la det småputre i 3-4 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper (se tips).

Bland inn den ferdigkokte pastaen og servér.

Tips
Om du ønsker litt mer saus så kan du øke mengden matfløte
eller melk.
Kok gjerne pastaen ’al dente’ (litt tyggemotstand).
Rester? Pakk det i en lukket beholder og oppbevar i
kjøleskap.