Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kylling og couscous


2 voksne

2 stk Kyllingfilet
1.5 ss Stekeolje (B)
1 stk Sjalottløk
2 stk Tomater
1 pakke Hermetiske brune bønner
1 pakke Fullkornscouscous 150g
2 dl Vann (B)
0.5 ts Salt (B)
0.5 ts Røkt paprikapulver (B)
1.5 ss Olivenolje (B)
Aluminiumsfolie (B)
1 liten pakke Bladpersille
0,5-1 stk Lime

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Kutt kyllingen i ca. 2x2 cm store biter. Brun de på sterk varme i en stekepanne med stekeolje i ca. 3-4 minutter.

Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt tomat i båter. Sil laken av bønnene og skyll de raskt.

Hell couscous rett fra pakken utover bunnen av en stor ildfast form. Topp med tomat, bønner, løk og den brunede kyllingen.

Kok opp vann, salt, paprikapulver og olivenolje. Hell den kokende væsken over innholdet i den ildfaste formen og dekk med aluminiumsfolie. Stek i ca. 10 min til kyllingen er gjennomstekt.

Topp med finhakket persille og nypresset limesaft.