Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kremet fiskesuppe med fennikel og persille (Solo)


1 voksne

0.5 stk Fennikel
1 stk Gulrot
1 stk Sjalottløk
1 dl Vann (B)
1 stk Ciabatta (Oppbevares i kjøleskap)
1 pakke Hvit fisk i sesong 150g
1 pakke Fiskesuppebase 2,5dl
1 liten pakke Bladpersille
Salt (B)
Pepper (B)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Vask, skrell og kutt grønnsakene i tynne skiver. Legg de i en kjele, tilsett vann og kok under lokk i ca. 5 minutter.

Stek ciabattabrødet i 4-6 minutter i stekeovnen.

Kutt fisken i 2x2 cm store terninger.

Tilsett fiskesuppebasen i kjelen sammen med grønnsakene og kok opp.

Tilsett fisken og la det hele trekke under lokk på lav varme i ca. 3-4 minutter til fisken er gjennomvarmet.

Dryss med finhakket persille. Krydre med salt og pepper etter smak.

Server suppen med nystekt ciabatta.