Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Kjøttkaker i brun saus (solo)


1 voksne

1 pakke Kjøttkaker og brunsaus 180g+150g
Vann (B)
1 pakke Småpoteter 200g
Vann (B)
Salt (B)
1 pakke Brokkolini
1 beger Tyttebærsyltetøy

Fremgangsmåte

Legg posen med kjøttkaker og saus i en kjele. Fyll opp med vann slik at det dekker og kok opp. La det småkoke i ca. 15 minutter.

Vask og legg potetene i en kjele. Fyll opp med vann slik at det dekker med 3 cm og tilsett en halv teskje salt per liter vann. Kok under lokk i ca. 15 minutter.

Når det gjenstår ca. 3 minutter av potetenes koketid, legges brokkolini i kjelen. Kok videre under lokk.

Klipp opp posen med kjøttkaker og legg de sammen med sausen på en tallerken.

Servér med kokt potet, brokkolini og tyttebærsyltetøy.