Logg inn

Indisk gryterett


1 voksen

1/2 Rødløk
1 ss Ingefær
1/2 Hvitløk
1 pakke Kjøttdeig fra Malmin & Orre på Klepp
1 ts Garam masala (B)
1 pakke Småpoteter
1/4 ts Salt (B)
1/2 pakke Hermetiske røde linser
1/2 pakke Hermetisk tomat
1 dl Vann (B)
1 ss Yoghurt naturell
Nanbrød, papadums eller baguette (B)

Fremgangsmåte

Skrell og grovkutt rødløk. Skrell og finkutt ingefær og hvitløk.

Stek kjøttdeig, rødløk, hvitløk, ingefær og garam masala uten olje i en varm kjele i ca. 5 minutter.

Vask og kutt potetene i ca. 1 cm store terninger og tilsett i gryten sammen med salt, røde linser, hermetisk tomat og vann. Kok videre i ca. 15 minutter under lokk, til potetene er møre.

Tilsett yoghurt og bland godt sammen.

Servér.

Tips: 
Server gjerne retten med naanbrød, papadums eller baguetter.
Har du ikke garam masala kan dette erstattes med spisskummen og
kardemomme (smak til).