1 pakke Fullkornsris
1 pakke Kjøttdeig
1 ts Hvetemel/Potetmel (B)
1/2 ts Oregano (B)
1 pk Hermetisk tomat
1/2 boks lake fra ananasboksen
1 Gulrot
1 Paprika
1 boks Ananas
Salt (B)
Pepper (B)
Kok ris etter anvisning på pakke.
Ha kjøttdeigen i en kjele på høy varme og stek i 2-3 minutter.
Tilsett hvetemel og oregano, og rør godt sammen. Tilsett hermetisk tomat og laken fra ananasboksen. Bland godt sammen.
Sett på lokk og la det koke på medium varme i ca. 5 minutter.
Kutt gulrøtter og paprika i små terninger på ca. 1x1 cm. Tilsett grønnsakene i kjelen og kok videre i 20 minutter. Rør av og til.
Kutt ananas i biter og tilsett i gryten før servering. Smak til med salt og pepper.
Serveres med fullkornsris.
Tips
Smak gjerne til gryteretten med krydder du liker,
feks. kajennepepper (sterkt), karri, hvitløkspulver,
spisskummen eller lignende.