Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Grove og grønne burritos med lime og koriander


2 voksne

0,5-1 stk Blomkål
1 stk Sjalottløk
1 stk Hvitløk
2 stk Tomater
1 stk Jalapeño
1 pakke Hermetiske brune bønner
1 pakke Kjøttdeig 360g fra Malmin & Orre
1 ss Stekeolje (B)
0.33 ts Salt (B)
Ca. 1 ts Tacokrydder
1 pakke Fullkornslefser
1 liten pakke Koriander
1 stk Lime

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader varmluft (til lefsene).

Riv blomkålen på et grovt rivjern. Skrell og grovhakk løk og hvitløk. Vask og grovhakk tomatene. Vask og grovhakk jalapeñoen. Sil laken av bønnene og skyll de raskt.

Brun kjøttdaigen i en varm kjele med stekeolje i ca. 3 minutter. Tilsett blomkål, løk, hvitløk tomater, jalapeño og bønner. Bland godt og tilsett salt og krydder. Sett på lokket og la det hele småkoke i ca. 10 minutter.

Varm lefsene som anvist på pakken.

Smak til med mer krydder etter ønske og servér med grovhakket koriander og lime i båter.