Logg inn

Grillspyd med kylling og grønnsaker


2 voksne

1 pk Jærpoteter
Vann (B)
Salt (B)
2 pk Kyllingfilet
1/2 Rødløk
1 Paprika
1/2 Squash
4 Grillspyd
1 ss Olivenolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 beger Dressing

Fremgangsmåte

Skyll potetene og legg dem i en kjele. Fyll opp med vann slik at det såvidt dekker. Bruk ca. 1/2 ts salt per liter vann. Kok i ca. 20 minutter, til potetene er gode og møre.

Kutt kylling i biter på ca. 2x2 cm.

Skrell og grovkutt rødløk. Grovkutt paprika og squash.

Tre grønnsaker og kylling på trespydene. Strø over olivenolje, salt og pepper, og gni det godt inn.

Stek spydene i en stekepanne (evt. på grillen) på middels varme i 6-8 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.

Server grillspydene med nykokte jærpoteter og dressing ved siden av.

Tips
Skal du grille grillspydene så anbefales det at du legger grillspydene i vann i 5-10 minutter før bruk, for å unngå at de tar fyr.

Om ønskelig så kan du tre potetene på spyd og steke/grille i 2-3
minutter rett før servering. Tilsett litt stekeolje om nødvendig.