Logg inn

Grønnsaksruller med sataysaus


2 voksne

1 pk Sesamfrø
1 pk Nudler
1 bit Agurk
1 Gulrot
1 Avokado
1 Rødbete
1 Mango
1 pk Salat
2 ss Soyasaus (B)
5-8 dl Vann (B)
1 pk Rispapir
1 glass Sataysaus

Fremgangsmåte

Rist sesamfrø på høy varme i en tørr stekepanne (dette går veldig fort, pass på at de ikke brenner seg).

Kok nudler etter anvsning på pakke. Skyll dem godt i kaldt vann når de er ferdigkokt.

Skrell og kutt agurk, gulrot, avokado, rødbete og mango i tynne strimler. Bland sammen sesamfrø, nudler, agurk, gulrot, avokado, rødbete, mango og salat i en bolle. Hell over soyasaus og bland godt
sammen.

Kok opp 5-8 dl vann og hell over i en bolle.

Dypp forsiktig i rispapiret slik at hele arket blir bløtt (pass på at det ikke klistrer seg sammen eller at du brenner deg). Legg det bløte arket over på en tallerken og fyll med grønnsaksbladning. Brett inn kantene og rull rispapiret sammen. Gjenta til du ikke har mer fyll eller rispapir.

Server grønnsaksrullene med sataysaus, og litt salat om ønskelig.

Tips
Dersom du ikke ønsker flere grønnsaksruller kan du bruke
resten av grønnsaksblandingen til å lage en salat.
Har du peanøtter liggende kan disse grovhakkes og brukes
sammen med fyllet eller som topping.