1 pakke Eggnudler
Vann (B)
Salt (B)
1/2 stk Paprika
1 pakke Aromasopp
1 stk Sjalottløk
1 ss Stekeolje (B)
1/4 ts Salt (B)
1 stk Kyllingfilet
1/2 stk Hvitløk
1/2 stk Grønn chili
1 liten pakke Koriander
2/3 boks Kokosmelk
1 stk Pak choi
Salt (B)
Kok nudler som anvist på pakken.
Vask, rens og kutt paprika i terninger. Del sopp i fire. Skrell og finhakk løk.
Stek grønnsakene på medium-høy varme i en kjele med stekeolje i ca. 5 minutter. Krydre med salt.
Kutt kyllingen i biter på ca. 3x3 cm.
Skrell hvitløk. Rens grønn chili. Unngå steinene i chilien om du ikke liker sterk mat.
Kjør sammen chili, hvitløk, koriander og kokosmelk i en blender eller med en stavmikser.
Tilsett kokosmelkblandingen og kyllingen i kjelen med grønnsaker og kok under lokk i ca. 6 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
Vask og grovhakk pak choi.
Når kyllingen er gjennomstekt tilsettes pak choi og nudler i kjelen.
Smak til med salt og mer chili etter ønske.