Logg inn

Fullkornspizza med pulled pork og creme fraiche


2 voksne

Hvetemel (B)
1 pk Fullkornsdeig
Bakepapir (valgfritt)
1/3 boks Creme fraiche
2 Tomater
1/2 pk Minipaprika
2/3 Rødløk
1 pk Pulled pork
1 pk Ruccola
 

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 250 grader varmluft (bruk pizzafunksjon om du har).

Dryss litt hvetemel utover benken og kjevle ut fullkornsdeigen til den er ca. 1/2 cm tykk. Legg den på et stekebrett kledd med bakepapir og smør utover et jevnt lag med creme fraiche (se tips).

Vask og kutt tomat i skiver. Vask, rens og kutt minipaprika i skiver. Skrell og kutt rødløk i skiver.

Legg paprika, rødløk og tomat i et jevnt lag utover hele pizzaen.

Kna godt på posen med pulled pork slik at kjøttet går i stykker. Klipp opp posen og fordel kjøttet utover pizzaen.

Stek pizzaen i 10-12 minutter, til bunnen er gyllen og sprø (følg med underveis, pizzaen kan brenne seg fort på så høy temperatur).

Dryss over ruccola og servér.

Tips
Topp gjerne pizzaen med en chiliolje om du har.
Bland gjerne litt salt, pepper og hakkede urter inn i creme
fraichen om ønskelig.
Bruk gjerne en pizzastein om du har.