Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Frisk salat med reddik og hvit fisk med estragon


2 voksne

1 pk Småpoteter
1/2 ts Salt (B)
1 pk Hvit fisk i sesong
1/2 ts Salt (B)
2 ss Olivenolje (B)
1 pk Estragon
1/2 pk Reddik
1/2 pk Sukkererter
1/2 Isbergsalat
1 beger Urtedressing
1/3 ts Salt (B)
1/4 ts Pepper (B)

Forvarm ovn til 200 grader varmluft.

Legg potetene i en kjele og fyll opp med vann slik at det såvidt dekker.
Tilsett salt og kok i ca. 20 minutter, til potetene er møre.

Legg fisken i en ildfast form sammen med salt, olivenolje og
estragonblader (unngå stilkene).

Bak fisken i ovnen i ca. 10-12 minutter, litt avhengig av tykkelsen på
fisken.

Del reddik i fire og sukkererter på langs i strimler. Grovkutt salat og
skyll den i kaldt vann sammen med reddik og sukkererter. Tørk dette
godt før servering. Bruk gjerne en salatslynge om du har.

Del de kokte potetene i fire og bland de sammen med salaten og
grønnsakene.

Del fisken i mindre stykker og bland den forsiktig inn i salaten. Topp
med urtedressing og strø over litt salt og pepper.