Våre fordeler

Nettmat.no var først ute med matkasser i Rogaland. Vi tilbyr et godt og variert utvalg av produkter, har et solid nettverk, svært dyktige medarbeidere, førsteklasses leverandører, en effektiv og pålitelig distribusjon, og bærekraftige løsninger. Vi brenner for dette. Vi legger all vår stolthet og fagkunnskap i alt vi gjør - hver eneste dag. 
Og vi blir stadig bedre!

 

 

Et sunnere alternativ
Nettmat.no jobber hardt for å være den sunneste matkasseleverandøren på markedet. Det ligger i vår filosofi at vi skal tilby matkasser som legger til rette for en sunn og fornuftig livsstil.

Rene og naturlige råvarer
Vi bruker gode og naturlige produkter, og er nøye med å bruke riktige råvarer til rett tid av året for å sikre smak og kvalitet.


 

Enklere hverdag
Våre matkasser gjør hverdagen enklere for folk flest. Matkassene fås fritt levert på døren, eller de kan hentes av kundene selv mot en henterabatt. Matkassene inneholder omtrent alt du trenger til en god og mettende matopplevelse, og tar skjelden mer enn 30 minutter å tilberede. De raskeste rettene er klar på kun 4 minutter.


Noen av Norges beste kokker
Nettmat.no har noen av Norges aller beste kokker med på laget. Våre kokke- og ernæringsteam består av Stian G. Iversen, Miriam Østvik Jenssen og Mari Hult, som alle har inngående fagkunnskaper og bred erfaring fra bransjen. Det er disse som står for oppskriftene som gjør hvert middagsmåltid til en opplevelse for våre kunder.


       


 

Lokale leverandører
Vi samarbeidet med noen av de eldste og mest tradisjonsrike bedriftene i Rogaland, som virkelig vet hva de driver med. Vi er stolte av å kunne arbeide med og tilby deres produkter.
Kortreist mat er fremtiden!Mat med mening
Summen av matfilosofien og produktfordelene gir mat med mening. Våre produkter er skånsomme mot miljøet og økologisk bærekraftige.
Produksjonen er miljøvennlig, det meste av emballasjen er resirkulerbar. Oppskrifter og porsjoner er slik beregnet at de gir mye mat, men lite matsvinn.