Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Fisketaco


1 voksen

1 pakke Laksefilét
1/2 ts Tacokrydder
1/4 ts Salt (B)
1/4 Rød chili
1/2 Vårløk
1 Tomat
1/4 boks Mais
1 pakke Tacoskjell
1 pakke Salatblanding
Rømme (B)

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

Legg laksen i en ildfast form og dryss over tacokrydder og salt.
Stek i stekeovn i ca. 10-12 minutter. Bruk en liten kniv for å sjekke om fisken er gjennomvarmet.

Vask og finsnitt chili og vårløk. Vask og kutt tomat i terninger på ca. 1x1 cm. Sil laken av maisen.

Når fisken er ferdigstekt tilsettes chili, tomat og vårløk i formen med fisken. Hell laken av maisen og tilsett i formen. Bruk to gafler for å blande grønnsakene godt sammen med fisken. Sørg for at fisken rives i mindre biter.

Varm opp tacoskjell etter anvisning på pakke.

Legg salat i bunnen av tacoskjellene og fyll opp med fisk og grønnsaker.

Server fisketacoen toppet med rømme om ønskelig.