Logg inn

Fiskegrateng med oliven og parmesan


2 voksne

1 pk Hvit fisk i sesong
1 pk Mandelpoteter
1 1/2 dl Melk
1/3 ts Salt (B)
1/2 ts Pepper (B)
1 pk Parmesan
1/2 glass Oliven
1 pk Salatblanding

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovn til 200 grader varmluft.

Kutt fisken i terninger på ca. 2x2 cm.

Vask og skrell potetene (er potene store kan de deles i to). Kok under lokk i usaltet vann i 8-12 minutter, til de er møre.

Sil vannet av potetene og knus de med en ballongvisp, potetmoser eller gaffel. Tilsett melk og rør klumpfritt. Tilsett salt og pepper.

Bruk en slikkepott og ha i fisketerningene. Bland alt forsiktig sammen. Legg blandingen i en ildfast form og strø over et lag med parmesan på toppen. Stek i 20 minutter.

Finhakk oliven og vask salaten. Når gratengen er ferdig stekt drysses oliven på toppen.

Server fiskegratengen med frisk salat ved siden av.

Tips
Tilsett gjerne andre grønnsaker i salaten for å gjøre den mer spennende.
Oliven kan også serveres ved siden av.