Handlekurv for uke 5 ТOTAL PRIS: 0.00 KR
RETT 1
Legg til
product
Legg til
RETT 2
Legg til
product
Legg til
RETT 3
Legg til
product
Legg til
RETT 4
Legg til
product
Legg til 15% rabatt for rett nr 4
RETT 5
Legg til
product
Legg til 25% rabatt for rett nr 5

Fiskeburger med ovnsstekte poteter og pastinakk


2 voksne

1 pakke Matpoteter 
Pastinakk
1 ss Stekeolje (B)
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
2 stk Tomater
1 stk Agurk
1 stk Hjertesalat
4 stk Fiskeburgere
Bakepapir (B)
2 stk Grove hamburgerbrød (Oppbevares i kjøleskap)

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 225 grader varmluft.

Vask og kutt potetene i båter eller staver på ca. 1x5 cm. Skrell og kutt pastinakk i like store biter som potetene.

Legg pastinakk og potet i en ildfast form. Vend godt i stekeolje, salt og pepper. Stekes i ca. 25 minutter.

Vask og kutt tomat og agurk i skiver. Vask og tørk hjertesalaten.

Legg fiskeburgerne på et stekebrett kledd med bakepapir. Når det gjenstår ca. 10 minutter på potet og pastinakkens steketid settes fiskeburgerne inn i ovnen.

Rett før servering varmes burgerbrødene i et par minutter før de deles i to og fylles med agurk, tomat, salat og fiskeburgere.

Tips

Har du andre grønnsaker som bare tar plass i kjøleskapet?
Gulrot, rødbete, kålrot, sellerirot, squash, paprika, polkabete og
lignende kan deles opp og bakes i ovn sammen med potetene.

Klikk her for å se oppskriftskortet i pdf.