Uke 1


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Cæsarsalat


2 voksne

Bakepapir (B)
1 pakke Bacon i skiver
2 pakker Kyllingfilét
1/3 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 pakke Parmesan
1 Romanosalat
1 pakke Krutonger
1 pakke Cæsarsalatdressing

Forvarm ovn til 220 grader varmluft.

Legg bacon på et bakepapir og stek i ovnen i ca. 4-6 minutter.

Krydre kyllingen med salt og pepper og stek på høy varme i en stekepanne med stekeolje i ca. 3 minutter på hver side. Bruk en liten kniv til å sjekke om kyllingen er gjennomvarmet.

Riv og vask romanosalaten.

Del kylling i store biter og bacon i strimler. Legg kylling, bacon og krutonger oppå salaten.

Dryss over parmesan og server med cæsarsalatdressing.