Uke 52


Vi har feriestengt i uke 52 og uke 1.
 

Baskisk fiskegryte


2 voksne og 2 barn

1 stk Squash
2 stk Paprika
1 stk Rødløk
3 ss Stekeolje (B)
1 glass Tomatsaus
1.5 ts Paprikapulver (B)
0.5 ts Salt (B)
0.33 ts Pepper (B)
4.5 dl Vann (B)
1 pakke Hvit fisk i sesong 540g
Salt (B)
Pepper (B)
1 liten pakke Kruspersille

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Vask og kutt squash og paprika i skiver. Skrell og kutt sjalottløk i skiver.

Stek grønnsakene i stekeolje på medium-sterk varme i en kjele i ca. 4 minutter.

Tilsett Arrabiatasaus, paprikapulver, salt og pepper. La det hele koke under lokk i ca. 15 minutter.

Kutt fisken i biter på ca. 2x2 cm. Skru ned varmen og bland fisken inn i grønnsakssausen.

Skru ned varmen til det laveste nivået og la fisken trekke under lokk i ca 5-6 minutter til den er gjennomvarmet. Smak til med salt og pepper.

Finhakk persillen og dryss over før servering.