1 stk Squash
1 stk Paprika
1 stk Sjalottløk
2 ss Stekeolje (B)
1 glass Tomatsaus
1 ts Paprikapulver (B)
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
2.5 dl Vann (B)
1 pakke Hvit fisk i sesong 360g
Salt (B)
Pepper (B)
1 liten pakke Kruspersille
(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)
Vask og kutt squash og paprika i skiver. Skrell og kutt sjalottløk i skiver.
Stek grønnsakene i stekeolje på medium-sterk varme i en kjele i ca. 4 minutter.
Tilsett Arrabiatasaus, paprikapulver, salt og pepper. La det hele koke under lokk i ca. 15 minutter.
Kutt fisken i biter på ca. 2x2 cm. Skru ned varmen og bland fisken inn i grønnsakssausen.
Skru ned varmen til det laveste nivået og la fisken trekke under lokk i ca 5-6 minutter til den er gjennomvarmet. Smak til med salt og pepper.
Finhakk persillen og dryss over før servering.