Logg inn

Baskisk fiskegryte


2 voksne

1 stk Squash
1 stk Paprika
1 stk Sjalottløk
2 ss Stekeolje (B)
1 glass Tomatsaus
1 ts Paprikapulver (B)
0.33 ts Salt (B)
0.25 ts Pepper (B)
2.5 dl Vann (B)
1 pakke Hvit fisk i sesong 360g
Salt (B)
Pepper (B)
1 liten pakke Kruspersille

(B) bak råvaren betyr at varen ikke er inkludert i matkassen (basisvare)

Fremgangsmåte

Vask og kutt squash og paprika i skiver. Skrell og kutt sjalottløk i skiver.

Stek grønnsakene i stekeolje på medium-sterk varme i en kjele i ca. 4 minutter.

Tilsett Arrabiatasaus, paprikapulver, salt og pepper. La det hele koke under lokk i ca. 15 minutter.

Kutt fisken i biter på ca. 2x2 cm. Skru ned varmen og bland fisken inn i grønnsakssausen.

Skru ned varmen til det laveste nivået og la fisken trekke under lokk i ca 5-6 minutter til den er gjennomvarmet. Smak til med salt og pepper.

Finhakk persillen og dryss over før servering.

Tips

Topp gjerne suppen med
en god olivenolje og server
med et godt ferskt brød eller
rundstykker.