Logg inn

Ørret i wraps med avokado og granateple


2 voksne

1 pk Ørretfilet
1 ss Stekeolje (B)
1/2 ts Salt (B)
1/3 ts Pepper (B)
1 Avokado
2 ss Olivenolje (B)
Salt (B)
1 Sitron
1 pk Lefser
1 bunt Vårløk
1 Granateple
1 pk Salatblanding 100g

Fremgangsmåte

Forvarm ovn til 200 grader (til lefsene, du kan bruke mikrobølgeovn om ønskelig).

Kutt ørreten i skiver på ca. 2 cm og stek i en stekepanne med stekeolje i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

Del avokado i to, fjern steinen og kutt i små terninger. Ha terningene og olivenolje i en skål og mos det godt. Smak til med salt og litt sitronsaft fra en halv sitron.

Varm lefsene etter anvisning på pakke.

Finkutt vårløk. Kutt et snitt på ca. 1 cm rundt hele granateple og brekk det i to. Skjær deretter dypt inn i skilleveggene mellom kjernene og brekk opp. Da kan du enkelt banke ut granateplekjernene.

Kutt resten av sitronen i båter.

Smør guacamolen på lefsene og fyll opp med stekt ørret, salat, vårløk og granateplekjerner. Klem over litt sitronsaft og servér.

Tips
Bruk gjerne sitronpepper istedenfor vanlig pepper.
Tilsett gjerne rømme, creme fraiche eller lignende
i guacamolen.